Annonsera hos Länkarkiv.com
Index, Om, Tipsa, BannersJag erbjuder de som vill annonsera på sidan två alternativ. (1) en banner på första sidan, antingen högst upp eller på sidan. (2) en sponsrad länkplats högst upp eller över en länkkategorie i arkivet som passar dig och din sida bäst för att locka besökare, t.ex om du har en webbsida som handlar om partytips, så kan du vilja placera en banner högst upp på kategorien Nöje-->Fester, så folk som letar efter en festlänk upptäcker just din länk.


Antalet unika besökare som besöker sidan är circa 17000 per vecka eller ca 2500 per dag, se för dig själv: http://extremetracking.com/open;unique?login=linkmani. Genom att annonsera når ut till viktiga internetkunder som kan uppmärksamma din webbsida eller produkt och får en chans att öka din läsarkrets eller produktvärde. Jag erbjuder plats för en banner i storleken 120x60 eller 468x60 för just Din webbsida, produkt eller företag, förutom text-länkar (max 40 tecken) både på indexsidan och i länkarkivet (sponsrad länkplats).


Är sidan nere under någon tid, får du en förlängning på tiden banner syns på sidan du valt. Bannern gästas hos Länkarkiv.com för snabb laddning. Jag kan även hjälpa till att ta fram en banner till Din reklamlänk. Om du är intresserad eller har egna förslag, kontakta reklam@lankarkiv.com för mer information.

Betalning görs enklast via Swish (0763410641) eller PayPal (mb@fajaf.com)

Kontakta reklam@lankarkiv.com för mer information.